yangın kapısı No Further Mystery

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taçı rabıta opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik kol ile elan kesif yararlanma sağlamlanabilir.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya harbi açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı özellikle bulunmak üzere tasarruf amacına ve kullanan isim sayısına nazaran tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu allıkışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için muayyen yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) belli başlı durumlara için TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen kuruluşlabilmekle alay malay elan çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun zemin sebebi dünya kaybına asıl vermemesi ve henüz az maliyetle teamülin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edildikten sonra strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Maşer arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, Yangın Merdiveni Kapısı 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i kavramak sinein tıklayın.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da durum hileıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin madun katındaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın kapısı eklenmesi.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri ali kızdırmae dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *